XVII Prolećni festival zdravlja Beograd 12. i 13. aprila

17. Prolećni festival zdravlja Beograd 12. i 13. aprila

„Za zdravo potomstvo”

Pod sloganom „Za zdravo potomstvo”, 12. i 13. aprila, u četvrtak i petak, u Domu vojske Srbije (Ulica braće Jugovića 19) biće održan 17. Prolećni festival zdravlja. Posetioci bez zdravstvene knjižice i čekanja mogu da provere svoje zdravlje, da čuju predavanja na aktuelne teme iz oblasti medicine i posavetuju se sa eminentnim zdravstvenim stručnjacima.

Na manifestaciji učestvuju domovi zdravlja, državne i privatne ordinacije, bolnice i apoteke, farmaceutske kuće, fitnes, velnes i banjski centri, udruženja pacijenata, svi oni koji se bave zdravom ishranom, kozmetikom…

vx
Zdravstveni radnici će i ovoga puta moći besplatno da prisustvuju akreditovanim predavanjima i dobiju bodove za obnavljanje licence. Za mališane će biti organizovan „ Dečiji kutak” i „Bolnica za medvediće”, gde deca mogu da donesu omiljene igračke na „preglede”, da razgovaraju sa medicinarima i studentima i razbiju strah od „belih mantila”.

U okviru festivala biće održano nekoliko tribina koje će voditi predstavnici medija, a na svakih pola sata na bini će se smenjivati programi vežbanja, nastupi dečijih plesnih klubova, masaže, radionice za mlade, promocije knjiga…
Predavanja za zainteresovane posetioce držaće najeminentniji stručnjaci iz oblasti medicine. Biće održane su i degustacije zdravih proizvoda i upoznavanje posetilaca sa proizvodima i uslugama izlagača.

Vrata Doma vojske Srbije biće otvorena za posetioce oba dana festivala od 10 do 20 sati, a ulaz je besplatan.

Više informacija o manifestaciji se može dobiti na sajtu www.festivalzdravlja.com

Comments are Closed

© 2024: Dijada | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress