JESENJI INTENZIV – U SREMSKIM KARLOVCIMA!

 

enlightenment (1)Jesenji Intenziv dobio je novi podsticaj. Pronašli smo još lepše mesto za sticanje novog, Direktnog Iskustva Istine. A to je – Ekološki centar “Radulovački” u Sremskim Karlovcima.

Direktno iskustvo (prosvetljenje)  je doživljaj sopstvene intuitivne i suštinske prirode. To je spoznaja istine i oslobođenje od iluzija. Ono predstavlja veći stupanj osvešćenosti, stvarniji kontakt sa realnošću, šire i potpunije razumevanje sebe i okruženja…. Takvo iskustvo pruža čoveku dobru osnovu za jednu dubinsku transformaciju u pravcu veće harmonije sa stvarnošću  i ostvarivanja  jednog svesnijeg, ispunjenijeg i  odgovornijeg životnog puta.

KAD? Održan je 26-29.novembra 2015. GDE? Sremski Karlovci, Ekološki centar “Radulovački”, Mitropolita Stratimirovića br.5.

LOGISTIKA: Intenziv počinje u četvrtak, u 20č, a završava se u nedelju, u 20.30č.

PRAVILA: (1) U dane koji su navedeni otkazane su sve druge obaveze, uključujući i korišćenje mobilnog telefona i interneta. (2) Alkohol i cigarete, ali i stvari od vrednosti nisu se nosile. (3) Potrebna je bila trenerka i druga topla odeća za rad, sredstva za ličnu higijenu…

USLOVI: U cenu 150 evra je uključeno je bilo učešće, ishrana i smeštaj (3 noćenja i 3 puna pansiona). Zbog smeštajnih kapaciteta broj učesnika bio je ograničen.

Bilo je  poželjno prijaviti se unapred i uplatiti akontaciju na žiro račun br.160-393938-13, Agencija “Dijada” Zaječar, ili direktno kod organizatora.

INTENZIV VODI: majstor Desimir D. Ivanović, učesnik prvog intenziva u našoj zemlji (Beogradu 1980.g. Intenzive vodi od 1983. godine. Ovo je njegov trideset sedmi Intenziv. Obuku za majstore završio u Fleksliju (Južna Australija) 1991. godine. Učestvovao u intenzivima i vodio ih u više zemalja. U Francuskoj održao dve desetodnevne obuke za majstore intenziva.

asistent Vladan Andrić, intenzivac sa jednakim stažom u Intenzivu kao i sam majstor.

Intenziv se vodi na klasičan i standardni način, kako je razvijen od strane osnivača Čarlsa Bernera, i kako se i danas radi u čitavom svetu.

DODATNE INFORMACIJE:

info@dijada.com

064.194.55.91 (Desimir, voditelj) i 064.12.66.402 (Goran, asistent menadžer).

Dobrodošli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024: Dijada | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress