TRENING IZ KOMUNIKACIJE I RAZVOJ RELACIJSKIH SPOSOBNOSTI

Od usamljenosti do odnosa

TRENING IZ KOMUNIKACIJE I RAZVOJ RELACIJSKIH SPOSOBNOSTI
Šestomesečni trening program: januar – jun 2020.
Prvi modul: nedelja, 26. januar, od 10 do 18 h.
Ostali termini: 23 februar; 29 mart; 26 april; 24 maj, i 21 jun.

“DIJADA”, Beograd, ul. Kosovska br. 3.

Da li vam se dešavalo, da sebi važnoj osobi, kažete nešto, a da to bude pogrešno protumačeno?

Da li se povremeno osećate neshvaćeni? Da li ste nekada bili preplavljeni emocijama u vezi neke osobe, a da niste želeli sa njome o tome da razgovarate, iako vam je ta osoba tada izgledala izuzetno važna?

Da li ste se plašili da kažete nekome nešto, u strahu da ćete tu osobu povrediti ili da vas neće razumeti? Umete li da stavite sebe u “drugi plan” i da strpljivo i pažljivo saslušate drugu osobu?

Da li vam je važnije da vi budete uvek u pravu, ili prednost dajete očuvanju i razvoju odnosa?

Većina onih koji su zainteresovani za rad na sebi, duhovnost, meditaciju, koučing, psihoterapiju i sl, po svojoj prirodi i stečenim navikama su senzitivne, intravertne i povučene osobe.

Njihova pažnja i životna energija je pretežno okrenuta unutra, umesto na suočavanje i ovladavanje spoljašnjim izazovima. Često, i kada rade na sebi, izaberu koje su metode rada koje su u osnovi “solo tehnike” i koje ih još više vuku u zatvorenost.
Posledica toga je neostvarenost i nezadovoljstvo sopstvenim funkcionisanjem na planu lične ostvarenosti u privatnom, poslovnom i društvenom životu.

Istraživanja iz ovih oblasti pokazuju da 85% čovekove sreće u životu potiče od dobrih odnosa sa drugim ljudima, naročito sa onima koji su nam najbliži, kao i sa članovima porodice.

Cilj ovog programa jeste da se uspostavi ravnoteža u gazdovanju sopstvenom životnom energijom. Putem brojnih vežbi i praktičnog treninga povećava se sposobnost suočavanja sa spoljašnjim izazovima i razvijaju veštine i nove sposobnosti, koje otvaraju mogućnost za efikasniju komunikaciju i kvalitetnije odnose sa drugim ljudima.

Ovaj program treninga predstavlja standardni deo obuke za studente kliringa, ali je otvoren i za sve druge, koji iz ličnih ili profesionalnih razloga žele da ostvaruju lakše, dublje i kvalitetnije odnose sa drugima.

Rukovodilac obuke: Desimir D.Ivanović, trener kliringa.
Pomoćni treneri: Mirjana Jovanović, Ana Janković i Jelena Lončar.

Informacije i prijavljivanje na: 064 194 55 91


Desimir D. Ivanović
www.dijada.com
dijada@mts.rs
064 194 55 91

Comments are Closed

© 2024: Dijada | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress