SEMINAR: “JA I NOVAC”

Beograd, hotel “Prag”, 26-27.decembar

MojaZivotnaMisijaSeminar “Ja i novac” značajno će nam  pomoći da kroz proces dubljeg razumevanja našeg ličnog odnosa prema novcu otkrijemo svoje najviše životne ciljeve i samu svrhu našeg života.

U tom smislu, učestvovanje na ovom praktičnom seminaru predstavlja interesantnu i uzbudljivu avanturu, nalik na mitske priče o traganju za izgubljenim blagom.

Šta je zapravo novac i kako bismo ga mogli definisati? Za pristup i potrebe ovog seminara, mi novac definišemo kao nešto za šta razmenjujemo svoju životnu energiju. Kao nešto što dobijamo u zamenu za svoje utrošeno vreme i energiju.

Cilj rada na temi novca je da ostvarimo finasijsku nezavisnost i samostalnost, koju bismo opisno predstavili kao stanje:                                                                                                     1) kada nešto što nam ne odgovara, ne radimo isključivo radi novca i                            2) kada se ne odričemo ničega do čega nam je stvarno stalo samo zato što nam za to nedostaje novac.

Seminar traje ukupno 16 časova (subota i nedelja, 10-18 časova).                                                                                                                                                 

Dodatni info: 065/22-66-402

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024: Dijada | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress