Predavanje “BOLJOM KOMUNIKACIJOM DO ŽELJENOG CILJA”

scw0pdVeliki broj ljudi danas, na ovaj ili onaj način, u svakodnevnom, kako profesionalnom tako i u privatnom životu, stalno je suočen sa najrazličitijim izazovima i teškoćama, koje su u svojoj osnovi komunikacijske prirode…

Kako podići nivo svoje svesnosti po ovom pitanju i unaprediti svoje lične komunikacione veštine i sposobnosti? Kako naučiti više o samome sebi i o onome što je suština i bit ostvarivanja boljeg razumevanja sa drugima?

Kako se pri tome ne opterećivati učenjem i savlađivanjem novih i, često, nepotrebnih sistema i teorija? Koji su to suštinski principi i dobri alati za praksu i napredovanje u ovom domenu?

Predavanje je održano u Beogradu, hotelu „Prag“, Kraljice Natalije (bivša Narodnog fronta) 27, sala Karlove Vari, I sprat, 20.maja 2015, sreda, od 19-21 č.

Ovo je ujedno bilo i uvodno predavanje za radionicu RAZVOJ KOMUNIKACIONIH SPOSOBNOSTI“ (Beograd, 23-24.maj).

Predavači su bili: dipl.ing. Desimir D.Ivanović, trener za ljudske resurse i učitelj kliringa. Više od 40 godina konkretnog i profesionalnog rada i iskustva iz ovog domena. Autor knjiga: “Da li sam ja normalan?” (2007.) i “Od usamljenosti do odnosa” (2011.).

Gordana Medić-Simić, MA ing. FON-a, MA filozofije i lajf kouč metode kliring

Dodatne informacije: 064/194-55-91

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024: Dijada | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress