OD USAMLJENOSTI DO ODNOSA

DESIMIR_IVANOVICfImate li teškoća u svojim odnosima sa drugima? Niste zadovoljni svojom komunikacijom sa okolinom? Onda je ovo predavanje za vas.

Vreme i mesto dešavanja: 12.11.2013, od 20č; Joga Centar Zemun – Aleksandra Dubčeka (bivša Tvornička) br. 28d, drugi ulaz, na samom prelazu između Novog Beograda i Zemuna.

Bazirano na istoimenoj knjizi Desimira Ivanovića, ono je ujedno i uvodno za predstojeću vikend radionicu:

RAZVOJ KOMUNIKACIONIH SPOSOBNOSTI

Beograd, 16-17.novembar 2013.

„Sam nigde nećeš stići – svesnost se razvija kroz odnose sa drugima“©

Komunikacija je SVE. Većina naših potreba i sve ono to nas čini ljudima u svom korenu ima komunikaciju. Bilo da radimo, ćaskamo sa prijateljima, navijamo na utakmici ili se molimo Bogu – mi komuniciramo.
Ljudska potreba za ljubavlju i prisnošću nastaje kao rezultat komunikacije.
Socijalizovani smo i obrazovani kroz komunikacioni proces. Putem komunikacije upoznajemo sebe i pronalazimo svoje mesto i ulogu u društvu, učimo o drugima i organizujemo se u različite grupe.

Veliki broj ljudi danas, na ovaj ili onaj način, u svakodnevnom, kako profesionalnom tako i privatnom životu, stalno je suočen sa najrazličitijim izazovima i teškoćama, koje su u svojoj osnovi komunikacijske prirode.

Kako podići nivo svoje svesnosti po ovom pitanju i unaprediti svoje lične komunikacione veštine i sposobnosti? Kako naučiti više o samom sebi I o onome to je suština i bit ostvarivanja boljeg razumevanja sa drugima?
Kako se pri tome ne opterećivati učenjem i savlađivanjem novih i, često, nepotrebnih sistema i teorija? Koji su to suštinski principi I dobri alati za praksu i napredovanje u ovom domenu??

Ova radionica je prilika da se dođe do ličnih i iskustvenih odgovora na gore navedena pitanja. Predstavlja deo programa treninga iz lajf koučinga i namenjena je prvenstveno učesnicima ove obuke, ali je otvorena i za sve druge
zainteresovane.

Predavanje je besplatno. Dobrodošli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024: Dijada | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress