Moje iskustvo sa Dijadom

Do sad sam se, kroz životno iskustvo i poslovnu praksu, često sretao sa raznim pristupima i školama za razvoj ljudskih resursa i unapređenje ličnih potencijala. Neću ih nabrajati, ali zaista ih je bilo dosta.

ŠKOLA KLIRINGA se pokazala kao najuspešnija. To vidim na ličnom primeru i na primerima drugih studenata. Kliring zaista menja loše životne scenarije i vrlo brzo daje odlične rezultate.

Kroz Kliring ne dobijate samo osećaj da vam je bolje i da ste sami bolji, već to možete i lako da izmerite. Problemi postaju razvojni projekti, međuljudski odnosi su nam laki i jednostavni, a komunikacija uspešna. I ne samo to. Kako kroz studiranje u ŠKOLI KLIRINGA postajete sve iskusniji klireri, tako počinjete da iste efekte uspešno postižete kod drugih ljudi.

Trenutno, što se tiče moje karijere, najviše sam angažovan kao poslovni savetnik i poslovni trener. Od učesnika poslovnih treninga redovno dobijam odlične ocene i komentare. Slobodno mogu da kažem da najveće zasluge za moj kvalitetan rad ima ŠKOLA KLIRINGA i mudri saveti učitelja Kliringa Desimira Ivanovića.
Nebojša Ignjatović
student 5. generacije ŠKOLE KLIRINGA

© 2024: Dijada | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress