Novi ciklus online obuke – Koučing (Kliring metod)

DIJADA” NOVI CIKLUS ONLINE OBUKE
KOUČING (Kliring metod)

Škola kliringa i koučinga “Dijada” objavljuje početak novog ciklusa ONLINE obuke iz koučinga.
Obuka se odvija dva puta nedeljno u trajanju od dva školska časa (sat ipo) prema programu koji se nalazi u prilogu. Prva tri segmenta obuke se odnose na lični rad, tokom kojeg, putem ličnih iskustva, upoznajemo se sa dubokim i širokim pristupom kliringa, koji uključuje rad na mentalnom, telesnom, emotivnom, energetskom i duhovnom (intuitivnom) nivou čoveka. Takav pristup otvara mogućnosti za ostvarivanje veće unutrašnje slobode i “demokratije”, opuštenosti, integracije, centriranja, te povećanja lične energije, snage i samopouzdanja.
U drugom delu obuke učimo principe koučinga i treniramo alate za pomaganje drugima.
Polaznici međusobno razmenjuju koučing sesije.
Nakon kompletiranja obuke, svaki učesnik dobija Sertifikat i stiče pravo na davanje sesija koučinga i omogućena mu je stručna supervizija.

POČETAK OBUKE: subota i nedelja, 11. i 12. april od 10 do 11:30 h

TEHNIČKE POJEDINOSTI: Obuka se odvija preko mesindžera. Potrebno je da imate otvoren FB profil i da ste u statusu prijatelja sa Rukovodiocem obuke i trenerom.

RUKOVODILAC OBUKE I TRENER: Desimir D. Ivanović, dipl. inž, trener za ljudske resurse i učitelj kliringa. Osnivač Agencije “Dijada” (od 1993). Održao preko 700 radionica i desetak hiljada individualnih sesija u desetak država na sva tri razvijena kontinenta. Od 1996 do 1999 je bio član Evropske komisije za standarde treninga iz psihoterapije. Autor knjiga: “Aikido – put celovitog razvoja” (1996), “Da li sam ja normalan?” (2007) i “Od usamljenosti do odnosa” (2011).

Informacije i prijavljivanje:
dijada@mts.rs
064 194 55 91; 019 532 728

Prijava za školu koučinga

ŠKOLA KOUČINGA – TRENING PROGRAM, 2020

 

Comments are Closed

© 2024: Dijada | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress